Sunt prea multe auto service in Timisoara ?

service auto

Importul de masini second hand a condus si la dezvoltarea unui business de service auto, paralel cu cel de piese de schimb, după cum relevă un studiu al celor de la Keysfin.com, firma specializată în aanalize economice si financiare. Concluzia interesanta a proliferării auto-service-urilor de cartier este aceea că fenomenul de importuri auto second hand este in crestere. Cel putin in Romania, iar judetul Timis are si el un parc important in aceasta privinta.

Firmele auto-service de cartier desi se intâlnesc mai la tot pasul, căci orice mașină second hand are nevoie de un mecanic auto, nu prestează întotdeauna însă cele mai bune servicii. Motivele sunt variate și le puteți afla citind articolul respectiv.

CITEȘTE DESPRE AUTO-SERVICE DE CARTIER

România este în ţara în care farmaciile, cazinourile, băncile, fast-food-urile, super-market-urile, spălătoriile auto şi service-urile sunt la tot pasul. O analiză realizată de KeysFin arată că în ţara noastră există peste 10.000 de service-uri auto care activează legal şi care desfăşoară afaceri de peste 1 miliard de dolari.

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului şi Ministerul Finanţelor, în România funcţionează, în prezent, peste 10.000 de firme care au ca obiect de activitate „activităţi de întreţinere şi reparare a autovehiculelor”. Numărul lor a evoluat constant de-a lungul anilor, de la 9320 în 2010 la 10.031 în 2015.

Cele mai multe service-uri auto sunt în Bucureşti şi Ilfov, urmate de Constanţa, Suceava, Braşov, Prahova, Iaşi şi Timiş, acolo unde se înregistrează şi cele mai mari cifre de afaceri în acest domeniu.

Content retrieved from: https://www.antena3.ro/economic/auto/analiza-keysfin-tu-unde-iti-repari-masina-cum-a-ajuns-romania-tara-service-urilor-auto-386506.html.