Joburi si servicii în transporturi

transport de marfa

Se pot face afaceri foarte bune din asocierea transporturilor de marfă cu cele de depozitare ale acestora. Mai exact, în combinație cu depozitele frigorifice. Concret spus, cine are bani de astfel de afaceri va putea crea și menține câteva zeci de locuri de muncă fără un prea mare efort. Mai mult, Uniunea Europeană este dispusă să finanțeze astfel de activități.

Așadar, o idee despre un anume gen de afaceri și cateva servicii conexe care creeaza de fapt locuri de munca. Acest business a fost oarecum deficitar in Romania in urma cu numai cativa ani, cand cei ce efectuau transporturi de marfa se duceau chiar si in Ungaria pentru a obtine depozitarea unor marfuri perisabile in regim de temperatura controlata.

Citeste mai departe

Relația dintre transporturi și depozite frigorifice

Transporturile frigorifice merg „mână-n mână” cu afacerile cu depozitele aferente, în România cel puțin, unde alăturarea acestor termeni nu este doar ipotetică, dar și reală. Astfel, dacă veți observa cu atenție pe marii operatori de transport de marfă, veți remarca în mod sigur că majoritatea lor oferă combinații ale celor două activități. Căci, la noi cel puțin, lista de servicii în domeniul transporturilor nu va fi niciodată completă fără măcar o mică parte din zona cu temperatură controlată.

Content retrieved from: http://www.degami.ro/transport-international/ro/204/Relatia-transporturi—depozite-frigorifice.html.