Site-ul „Director Timișoara – Știri, servicii și afaceri“ cuprinde: știri, informații, texte, imagini, baze de date, servicii și afaceri, logo-uri si alte genuri de informații toate acestea constituind de fapt conținutul site-ului care este proprietatea Bîtea Matei pfa.

Orice persoană care accesează acest site va trebui să ia la cunoștință de termeni și condițiile prezentate în continuare, chiar înainte de accesarea site-ului. Parcurgerea și utilizarea site-ului „Director Timișoara – Știri, servicii și afaceri“ reprezintă acceptarea fără limitări sau rezerve de către Dumneavoastră a prezentilor termeni și condiții. Bîtea Matei își rezervă dreptul, pe bază unilaterală, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime acești termeni, fără a anunța în prealabil. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării pe http://director.789.ro

DESCRIERE SITE

„Director Timișoara – Știri, servicii și afaceri“ este un site de prezentare și promovare a știrilor și serviciilor care tratează în principal Timișoara și zona de vest. Sunt avute în vedere în primul rând informațiile care prezintă un serviciu sau o afacere locală, noutăți sau comentarii despre acestea, oferte de locuri de muncă.

Site-ul își propune să fie în același timp un director de site-uri care conțin toate informațiile din genul cărora s-a făcut referire mai înainte.

Site-ul permite publicarea de anunțuri de vânzare-cumpărare sau prezentare a diverse oferte și servicii, în condițiile care vor fi expuse pentru fiecare secțiune sau categorie în parte. Evident, Bîtea Matei pfa își rezervă dreptul de a stabili condițiile de publicare.

DREPTURI DE AUTOR

Întregul conținut al acestui site este proprietatea Bîtea Matei pfa din Timisoara și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil implică demararea unor acțiuni de protecție din partea legilor în vigoare.

Conținutul site-ului „Director Timișoara – Știri, servicii și afaceri“ nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis sub nicio formă fără permisiunea anterioară scrisă a proprietarului site-ului.

LIMITAREA RASPUNDERII

Bîtea Matei pfa Timisoara nu este răspunzătoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderi de profit, bunăvoință, posibilității de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile rezultând din:

  • utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor site-ului;
  • acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
  • declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor site-ului;
  • orice altă problemă legată de serviciile site-ului.

Dacă se consideră că orice material pus la dispoziție pe site, postat pe site de către terți sau utilizatori, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea acestei situații printr-una din modalitățile expuse în pagina noastră dedicată informatțiilor de contact.

ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptând să utilizați acest site declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord că utilizarea site-ului se face pe propria răspundere; mă absolvă pe mine de orice fel de răspundere sau pagubă oricum ar rezulta ea din folosirea acestui site.

Bîtea Matei pfa Timișoara nu oferă nicio garanție că:

  • informațiile din site vor împlini toate cerințele dumneavoastră;
  • serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;
  • rezultatele ce se vor putea obține din folosirea informațiilor site-ului vor fi corecte sau de încredere;
  • calitatea oricăror produse, servicii, informații sau altor materiale cumpărate sau obținute de dumneavoastră prin intermediul site-ului, va satisface toate cerințele;
  • orice eroare de program va fi corectată;
  • niciun sfat sau alte informații orale sau scrise, obținute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garanție, dacă nu este stipulată expres în termenii și condițiile de utilizare.

DREPT APLICABIL

Prezentii „Termeni și condiții” precum și orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestora sau din accesarea / funcționarea / disfuncționalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Termenilor și condiții și a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanțele românești vor fi considerate competente.

Utilizatorul site-ului accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii.

Utilizatorul site-ului www.director.789.ro confirmă că a citit și acceptat acești Termeni și Condiții.

Utilizarea site-ului de către client implică acceptarea necondiționată a acestor Termeni și Condiții.