Completarea formularului de contact si a oricarui alt chestionar de pe site-ul „Director Timisoara – Știri, servicii, anunturi…“ va fi considerată și va reprezenta o cerere expresă privind folosirea datelor personale în scopul contactării si /sau transmiterii de mesaje. Utilizatorul are obligația de a completa corect datele personale. „Director Timișoara” nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul formularului de înscriere.

Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizați. Completarea formularelor din acest site va fi considerată și va reprezenta consimțământul dumneavoastră expres și neechivoc pentru folosirea datelor personale în scopul contactării, transmiterii de mesaje, informații sau reclame ce privesc activitatea site-ului nostru. Ne obligăm să nu furnizăm datele dvs. altor site-uri sau unor terțe peroane.

Utilizatorul are obligația de a completa corect câmpurile formularului, în conformitate cu realitatea. „Director Timișoara” nu își asuma raspunderea pentru eventualele efecte rezultate din completarea incorecta sau insuficienta a datelor pe care ni le furnizati de bunavoie.

Folosirea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii “Contact” din site. Termenii și condițiile de utilizare ale site-ului sunt guvernate și interpretate conform Legilor din România.

Vă mulțumim. Echipa „Director Timișoara”.

Matei Bîtea